​В ОАЕ запровадять нові правила безпеки при відвідуванні масових заходів \ фото REUTERS

З 6 червня на публічні заходи в Об'єднаних Арабських Еміратах будуть допускатися тільки глядачі, які пройшли вакцинацію від COVID-19.

Як повідомила офіційний представник сектору охорони здоров'я ОАЕ Фаріда Аль Хосані, йдеться про спортивні, культурні, громадські заходи та виставки мистецтв.

Вона зазначила, що учасники заходів також здаватимуть ПЛР-тести, термін придатності яких становитиме 48 годин (до початку заходу). Відвідати будь-які заходи зможуть тільки ті, хто має в додатку Al Hosn активну позначку E.

Відео дня

Всі учасники заходів, включаючи організаторів і гостей, будуть зобов'язані носити маски і дотримуватися соціальної дистанції.

Читайте такожНезвідані Емірати: велич і спокій Рас-ель-ХаймиЗ 17 травня в Дубаї дозволили ресторанам, кафе і торговим центрам відновити проведення розважальних та інших заходів на своїх майданчиках (терміном на 1 місяць) за умови дотримання запобіжних заходів і тільки з артистами, які пройшли повну вакцинацію від коронавірусу.

Період дії дозволів може бути продовжений за результатами тестового періоду. Всі розважальні майданчики можуть збільшити заповнюваність приміщень до 70%, готелі - до 100%. Для всіх учасників заходів зберігаються правила постійного носіння масок і соціальної дистанції.

Дозволи видаються на проведення спортивних і громадських заходів, включаючи церемонії вручення нагород і гала-вечерь, а також концертів, на вказаний тестовий період. Всі учасники заходів, включаючи організаторів і глядачів, повинні бути вакциновані, передають russianemirates.com.

Максимальне число гостей на критих майданчиках не повинно перевищувати 1500, на відкритих – 2500. При цьому майданчики дозволено заповнювати не більше ніж 70%. На весілля в банкетних залах і готелях дозволено збирати не більше 100 гостей (за умови проходження вакцинації), в будинках – не більше 30 (гості повинні бути в масках і дотримуватися соціальної дистанції).

У ресторанах за один стіл дозволено садити до 10 осіб, в кав'ярнях – до шести. Ресторани також отримали дозвіл на відновлення бранчів. Більш того, для вакцинованих від COVID-19 гостей відкрилися після карантину бари.

Вас також можуть зацікавити новини