На Співочому полі у Києві до 13 вересня триватиме виставка квітів "Мульт-ленд" / фото УНІАН

На Співочому полі у Києві сьогодні, 13 серпня 2020 року, відкрили нову виставку квітів «Мульт-ленд».

Читайте такожНайкращі парки Києва: де погуляти в Києві після ослаблення карантину (фото)

Як повідомила прес-служба Київської міської держадміністрації, для виставки квіткарі створили 10 експозицій, що представляють відомих мультиплікаційних персонажів: Angry Birds, Білосніжка та 7 гномів, Аладдін, Жасмін і Джин, Посіпаки, Міккі Маус, герої підводної історії «В пошуках Немо» та «Книги джунглів», Шрек, чарівні феї та Рапунцель.

Відео дня

За інформацією комунального об’єднання «Київзеленбуд», для створення 10 історій «Мульт-ленду» столичні підприємства з утримання зелених насаджень висадили більше 300 тисяч квітів. Щоб створити об’ємні 3D-фігури, використали металеві конструкції, дерево та виноградну лозу.

Деякі скульптури сягають більше 5 м заввишки.

На території виставки працюють фотозони, майстер-класи та ігрові зони для дітей. .

Виставка триватиме до 13 вересня.

Інші виставки на Співочому полі

  • З 17 квітня по 10 травня 2020 року на території ландшафтного парку Співоче поле у Києві мала проходити десята ювілейна виставка тюльпанів. Втім через карантин захід довелося скасувати, тож висаджені ще восени весняні квіти, загалом близько 500 тисяч рослин, українці змогли побачити лише на фото та відео.
  • 19 червня на території Співочого поля відкрилася для відвідувачів перша з моменту послаблення карантину виставка "Квіткове Сафарі", яка тривала до 26 липня.
  • Минулої осені на Співочому полі проходив фестиваль хризантем «Квіткове сузір'я». Тоді відвідувачам представили 10 квіткових композицій з понад 20 тисяч хризантем.