У рамках підготовки до курортного сезону водолази обстежили акваторію Азовського моря біля Кирилівки (Запорізька область). В ході робіт вони знаходять залишки металоконструкцій, які розміщувалися на пляжі в минулому сезоні.

Читайте такожТоп-7 безлюдних курортів для літнього відпочинку в Україні

Як йдеться в сюжеті ТСН, рибальські сітки, якорі та навіть кабінки для перевдягання – це знахідки водолазів на дні Азовського моря. У міжсезоння через шторми та шквальний вітер у море змиває навіть пляжні конструкції. Тож, аби відпочивальники не травмувалися, водолази перед сезоном обстежили понад два десятки пляжів поблизу Кирилівки. Найбільш габаритні об'єкти довелося витягати з моря спецтехнікою.

Щоправда, черещ карантин та невизначенність щодо старту сезону, власники готелів не поспішають звертатися до водолазів. Приміром, минулого року на цю дату вже встигали розчистити втричі більшу територію.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, раніше в МОЗ заявили, що дозволять відкрити пляжний сезон в Україні, оскільки морська сіль разом з сонячним ультрафіолетовим випроміненням знищує збудника коронавірусної хвороби. Також в міністерстві назвали умови, за яких українські пляжі зможуть відкритися.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.