До 15 січня творчі школярі мають можливість виграти шоколадний торт чи коробку шоколадних цукерок. Триває творчий конкурс "Новорічний сюрприз" від Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта" та кондитерської компанії "АВК".

Учням від 6 до 16 років пропонують виготовити з паперу чи картону листівку або дрібні сувеніри і надіслати поштою на адресу "Укрпошти": вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001 з позначкою "На конкурс".

Для відзначення переможців першого етапу конкурсу кожна дирекція встановлює три призових місця: І місце, ІІ місце та ІІІ місце.

Відео дня

Заключний етап – серед переможців першого етапу визначається переможець конкурсу «Моє улюблене зимове свято» шляхом інтернет-голосування, організованого на корпоративному порталі Укрпошти 25-28 січня 2011 р. Оголошення переможців першого етапу – 25 січня 2011 року. Оголошення переможця заключного етапу – 02 лютого 2011 р.

Переможці першого етапу конкурсу отримають призи – книги видавництва «Грані-Т», а переможець заключного етапу – суперприз.

Нагородження переможців конкурсу відбуватиметься 2 лютого 2011 року в урочистій обстановці в об’єктах поштового зв’язку.
Роботи переможців першого та заключного етапів конкурсу виставлятимуться в об’єктах поштового зв’язку, де проводитиметься нагородження переможців, друкуватимуться в газеті «Поштовий вісник», розміщуватимуться на сайтах дирекцій підприємства та Укрпошти. Малюнки переможців також можуть бути використані Укрпоштою при виготовленні різноманітної поліграфічної продукції на 2011 рік.