Нетверезий бойовик з молотком напугав спостерігачів ОБСЄ / фото ОБСЄ / Альфред Купперс

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) заявляють, що озброєний чоловік на окупованій території в Донецькій області у стані алкогольного сп'яніння кинув молоток в патруль спостерігачів.

Читайте такожВ ОБСЄ підтвердили нові дані про жертв серед цивільних на Донбасі за травень

Про це йдеться у звіті місії, опублікованому на сайті ОБСЄ.

Відео дня

"На блокпості збройних формувань у мікрорайоні Трудівські Петровського району міста Донецьк (непідконтрольний урядові України, за 15 км на південний захід від центру Донецька) чоловік в одязі військового типу, який, вочевидь, перебував у стані алкогольного сп’яніння, кинув молоток у напрямку членів патруля місії", - йдеться в звіті.

"Молоток пролетів над головами спостерігачів і впав приблизно за 2 м від двох припаркованих автомобілів місії, а нетверезий чоловік згодом залишив місце події. Член збройних формувань із розташованого поблизу блокпоста вибачився перед спостерігачами за поведінку цього чоловіка", - заявили спостерігачі.

Нагадаємо, поблизу патруля Спеціальної моніторингової місії (СММ), яка пересувалася на двох броньованих автомобілях, стався вибух