В штабі ООС підтвердили загибель українського бійця на Донбасі / фото УНІАН

Протягом минулої доби, 17 листопада, російсько-окупаційні війська 16 разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил. Зафіксовано 10 випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Читайте такожВійськові показали наслідки нічного обстрілу бойовиками селища на Донеччині (фото)

Як повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС, упродовж доби ворог здійснював обстріли українських позицій з мінометів калібру 82 мм в районах населених пунктів Піщане, Жолобок, Новотошківське, Оріхове, Вільний, Троїцьке та Світлодарськ. Окрім того, поблизу Жолобка, хутора Вільного та Світлодарська противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру.

Відео дня

По опорних пунктах неподалік Мар'їнки, Березового, Красногорівки, Гнутового, Лебединського та Широкиного бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів.

В результаті бойових дій 17 листопада смертельне поранення дістав один військовослужбовець Об'єднаних сил.

Від початку поточної доби противник вів вогонь з гранатометів та стрілецької зброї неподалік Гнутового. Втрат серед особового складу ОС немає.

За даними розвідки, двох бойовиків російсько-окупаційних військ минулої доби знищено, ще двох – поранено.

Раніше повідомлялось, що 17 листопада в зоні проведення Операції Об'єднаних сил унаслідок обстрілу українських позицій загинув боєць Віталій Онуфрейчук. Онуфрейчук народився в 1981 році, жив у Чернівцях, служив у 128-й окремій гірничо-штурмовій бригаді.

Водночас, в мережі з'явилася інформація, що боєць був убитий прямим влучанням міни в бліндаж.