Ілюстрація / REUTERS

У Криму окупаційні російські війська піднято по тривозі для проведення навчань, щоб відпрацювати завдання з захоплення і оборони морського узбережжя.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Міноборони РФ.

«Підрозділи армійського корпусу Чорноморського флоту були підняті по навчальній тривозі в рамках початку проведення двостороннього ротного тактичного навчання (РТУ) на полігоні Ангарський у Криму», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожПонад тисяча російських військовослужбовців відпрацьовують в Криму тактику ведення бою – Міноборони РФ

За задумом навчань, підрозділи берегової оборони ЧФ РФ мають відпрацювати завдання із захоплення і оборони морського узбережжя з виконанням практичних артилерійських стрільб.

Підняті по навчальній тривозі підрозділи берегової оборони здійснили марш у складі колон військової та спеціальної техніки на полігон Ангарський і почали інженерне облаштування позицій.

В навчанні задіяно близько 500 військовослужбовців, близько 100 одиниць військової і спеціальної техніки їх складу підрозділів берегової оборони армійського корпусу Чорноморського флоту Росії, а також літаки і вертольоти морської авіації флоту і армійської авіації Південного військового округу РФ.