Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає \ фото Лана Борисова, Facebook

На Донбасі протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, противник чотири рази обстріляв позиції українських військ, в тому числі двічі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Читайте такожНа Донбасі група диверсантів ЗС РФ підірвалася на своїх же "сюрпризах"

Про це прес-центр операції Об’єднаних сил повідомляє у Facebook. У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли позиції українських військ в районі населеного пункту Широкине з мінометів калібру 120 мм.

«У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наших захисників із: мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту Хутір Вільний; ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу селища Травневе; протитанкового ракетного комплексу та озброєння бойової машини піхоти БМП-2 – у районі населеного пункту Богуславське», - сказано у зведенні.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Підрозділи, що обороняються, у відповідь придушували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.