По місту сніг прибраний абияк. скаржаться мешканці / "Донецькі новини"

Житель непідконтрольної українській владі Горлівки (Донецька обл.) Михайло Свєтлов побував у Микитівському районі міста.

Як виглядають зараз будинки і дороги, горлівчанин показав у соцмережі, пишуть "Донецкие новости".

Відео дня

Читайте такожТиснява та безвихідь: іспанський журналіст показавши фото жахливих черг на КПВВ на Донбасі

«Бессарабка. Нікітовська районна адміністрація – нині кінцева автобусного маршруту №2. Раніше комунальні служби міста за допомогою снігоприбиральної техніки займалися очевидною показухою – "вилизували" сніг біля виконкому, при цьому навколо – хоч трава не рости... У цьому ж сезоні навіть на це не спромоглися! А вже на метр убік – взагалі цілина неплякана починається. Далі ж автобуси не ходять, можна і не чистити», – розповів Михайло.

«По місту сніг прибраний абияк; на перетині вулиць Черняховського та Вознесенського (де колись був світлофор) легкові автомобілі з працею розминалися на повороті з боку "Ртутного" в бік "Ізотова". А автобуси і зовсім ставали на два колеса, заїжджаючи на кучугури. Пару днів тому, завдяки природному таненню снігу значно поменшало, а разом з ним – і асфальту. Найдивніше те, що ремонт дорожнього покриття тут був проведений пізньої осені і весна ще не настала. Який же термін придатності асфальту на дорозі?», – додав він.

Як повідомляв УНІАН, раніше в мережі показали ціни на продукти на ринку в окупованій Горлівці.