Українські військові дали противнику адекватну відповідь / фото УНІАН

З початку поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил поранено одного українського військовослужбовця.

Як повідомляється у зведенні ООС у соціальній мережі Facebook, сьогодні окупанти тричі обстріляли позиції українських військ, двічі застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Читайте такожСпостерігачі ОБСЄ помітили у бойовиків на Донбасі 22 "Гради"

Відео дня

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики відкривали вогонь у районі населеного пункту Піски з мінометів калібру 82 мм. У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" терористи двічі обстріляли позиції українських бійців - з мінометів 120-го калібру поблизу селища Новолуганське; з гранатометів різних систем та стрілецької зброї у районі населеного пункту Шуми.

"Підрозділи, які обстрілювалися, дали противнику адекватну відповідь. Зокрема, над однією з наших позицій військовослужбовці Об'єднаних сил зі стрілецької зброї збили ворожий безпілотний літальний апарат, що здійснював коректування вогню артилерії", - йдеться у зведенні.

Раніше УНІАН повідомляв, що військовослужбовці підрозділу Об'єднаних сил збили безпілотний літальний апарат типу "Елерон" російських окупаційних військ.