REUTERS

Від початку поточної доби бойовики здійснили 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил, двох українських військовослужбовців поранено.

Про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

Читайте такожСнайпер бойовиків поранив українського військового на КПВВ "Мар'їнка"

Відео дня

Зазначається, що в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник шість разів обстріляв опорні пункти ОС: з мінометів калібру 120 мм – у районі населених пунктів Водяне та Авдіївка; з мінометів калібру 120 мм та великокаліберних кулеметів – поблизу села Лебединське; з озброєння бойової машини піхоти БМП-2, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Павлопіль; зі снайперської зброї – поблизу населених пунктів Мар'їнка та Новотроїцьке.

Водночас у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів – у районі населеного пункту Новоолександрівка; з великокаліберних кулеметів – поблизу селища міського типу ПІівденне.

"На ворожі обстріли підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - додали в штабі.

Як повідомляв УНІАН, на Донбасі було взято в полон бойовика російсько-окупаційних військ.