REUTERS

Як зазначається у повідомленні прес-служби голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля, 2 березня на контрольованій Україною території Луганської області зафіксовані чотири обстріли з автоматичної зброї.

Протягом ночі тричі спалахували перестрілки з автоматів і кулеметів на околицях Кримського і Сокольників, поблизу колишнього 31-го блокпоста на "Бахмутці". Ніхто з мирних жителів не постраждав.

Читайте такожБойовики "ЛНР" відвели тільки несправну техніку - Тимчук

Відео дня

"Як уже повідомлялося, вчора вранці бойовики обстріляли з автоматів автомобіль співробітників міліції у Станиці Луганській. За уточненими даними, поранення одержали двоє міліціонерів (26 і 36 років). На решті контрольованої Україною території області зберігалася бойова тиша", - зазначив голова ОДА.

У населених пунктах на лінії розмежування вогню відновлюють комунікації і системи життєзабезпечення. У сел. Стахановець проведене розмінування (тут після останнього обстрілу залишалося близько десяти снарядів, які не вибухнули), днями у селищі відновлять водопостачання.

Із сіл Нижнє і Світличне відновлене автобусне сполучення із Сєвєродонецьком і Гірським. У Станиці Луганській електроенергія подана у 80% будинків, у Попасній тривають ремонтні роботи на водопроводі, який веде до мікрорайону ВРЗ.

Нагадаємо, вчора УНІАН повідомляв, що бойовики 7 разів обстріляли сили АТО на Донбасі.