ЗСУ відповіли окупантам на їхні обстріли / фото zt-rada.gov.ua

Від початку сьогоднішньої доби внаслідок обстрілів з боку бойовиків на Донбасі один український військовослужбовець дістав поранення.

Читайте такожЗеленський дав громадянство України дев'яти добровольцям

Як повідомляє у Facebook прес-центр Об'єднаних сил, сьогодні окупанти шість разів порушили режим припинення вогню.

Відео дня

"Збройні формування Російської Федерації та її найманці обстрілювали позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", йдеться у вечірньому зведенні.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив п’ять обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі поблизу Пісків з напрямку Веселого з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів, близько Троїцького з напрямку Бетманового зі станкового протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї, в районі населеного пункту Водяне з напрямку Азова зі станкового протитанкового гранатомету. Також бойовики обстріляли околиці Кам'янки з напрямку Ясинуватого з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив один обстріл з підствольного гранатомету та стрілецької зброї неподалік Майорська з напрямку Шахти 6-7.

"На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців наші підрозділи дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - йдеться в повідомленні.