Сьогодні бойовики на Донбасі чотири рази порушили перемир'я / фото УНІАН

Від початку сьогоднішньої доби бойовики російсько-окупаційних військ чотири рази порушили режим тиші.

Про це повідомив прес-центр Об'єднаних сил.

"Упродовж доби підрозділи ОС дотримуються сталого режиму припинення вогню. Натомість, ворог чотири рази порушив заборону на використання будь-якої зброї. Збройні формування Російської Федерації та її найманці обстрілювали позиції наших підрозділів із автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив два обстріли позицій Об'єднаних сил, застосовуючи великокаліберний кулемет: поблизу Павлополя з напрямку Українського та поряд Красногорівки з напрямку Трудівського.

Читайте такожПоодинокі обстріли окупантів на Донбасі поки що не можна назвати зривом перемир'я - Генштаб

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції українських захисників були обстріляні два рази: неподалік Попасної з напрямку Молодіжного, застосовуючи автоматичний гранатомет та стрілецьку зброю, та околиці Кримського з напрямку Пришиба, застосовуючи великокаліберний кулемет.

Як повідомили в штабі, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення.

Як повідомляв УНІАН, в районі проведення операції Об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях з 00:01 21 липня встановлено "режим тиші". У штабі ООС наголосили, що підрозділи Об'єднаних сил "адекватно відповідатимуть" на ворожі обстріли у разі порушення окупантами режиму припинення вогню.