Ілюстрація REUTERS

Упродовж дня збройні формування Російської Федерації та її найманці п’ять разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції українських підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожУ мережі опублікували фото загиблих під Павлополем морпіхів

Відео дня

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив два обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Водяного та Лебединського з напрямку Ужівки – зі стрілецької зброї.

В зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні три рази: неподалік Луганського з напрямку Нижнє Лозове – з автоматичних гранатометів; поблизу Південного з напрямку шахти ім.Гагаріна – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Новозванівки з напрямку Калинове-Борщувате – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Як повідомляв УНІАН, 6 серпня внаслідок обстрілу окупантів на Донбасі загинуло четверо військовослужбовців Збройних сил України. 

Слід зазначити, в районі проведення операції Об'єднаних сил у Донецькій і Луганській областях з 21 липня встановлено так зване "хлібне перемир'я".