REUTERS

На Донбасі сьогодні збройні формування Російської Федерації та її найманці 8 разів порушили режим тиші, поранено одного українського бійця.

Про це речниця прес-центру Об’єднаних сил повідомила на вечірньому брифінгу.

За її словами, противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Відео дня

Читайте такожПід Горлівкою йде бій, загинув командир взводу 24-го батальйону "Айдар" - журналіст

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 3 обстріли позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Водяного – з гранатометів різних систем та поблизу Лебединського – зі стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики 5 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил: двічі поблизу Новолуганського – із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; неподалік Травневого– з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Шумів – з ручного протитанкового гранатомета та неподалік Луганського з – з автоматичного гранатомета.

Впродовж поточної доби під час ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.

Речниця наголосила, що підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до будь-яких підступних та провокаційних дій противника.

Як повідомляв УНІАН, протягом минулої доби, 25 серпня, збройні формування РФ на сході України 13 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, троє отримали поранення.