Втрат серед українських військових немає \ фото УНІАН

На Донбасі з початку доби зафіксовано п'ять обстрілів, втрат серед українських бійців немає.

Читайте такожРНБО затвердила один з п'яти сценаріїв реінтеграції Донбасу

Про це прес-центр штабу операції Об’єднаних сил повідомляє у вечірньому зведенні. «Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно», - сказано у зведенні.

Відео дня

Два обстріли укріплень українських захисників російськими окупаційними військами зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Новолуганського – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї та біля Майорська – з мінометів калібру 82 мм.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил: поблизу Новоселівки Другої – з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів; біля Широкиного – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї та неподалік Павлополя – зі станкових протитанкових гранатометів.

«Поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не було», - додали у штабі.