Передача відбулася в районі Щастя / фото з сайту бойовиків

Бойовики так званої "Луганської народної республіки" повідомляють про передачу українській стороні тіла військовослужбовця Збройних сил України Максима Хитайлова, загиблого в ході бою 18 лютого.

Про це повідомляють сепаратистські сайти, публікуючи відповідні фото.

Також повідомляється про передачу останків тіла ще одного бійця, який загинув у 2014 році під час боїв в районі аеропорту Луганська. Тіла передали в районі мосту через Сіверський Донець, неподалік від міста Щастя.

Один український боєць загинув 18 лютого, інший - в 2014 році / фото з сайту бойовиків

Як повідомляв УНІАН, 18 лютого вранці російські збройні формування атакували позиції підрозділів Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошкоівське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний.

Під вогневим прикриттям російські окупанти перейшли до активних наступальних дій і зробили спробу просування через лінію розмежування.

В результаті бою один український військовослужбовець загинув, ще п'ять отримали поранення. Одночасно були знищені четверо окупантів, шестеро поранені.

Начальник Генштабу Збройних сил України Руслан Хомчак заявив, що російсько-окупаційні війська хотіли захопити спостережні пункти ЗСУ у зв'язку з п'ятою річницею боїв за Дебальцеве.