Позиції ЗСУ у Широкиному, які розміщені у санаторіях, профілакторіях, продовжують руйнуватися / facebook.com/Стас Кухарчук

Про це повідомляє 5 канал з посиланням на кореспондента Тетяну Ігнатченко. Зокрема, вона зазначила, що зі спостережень наразі очевидно, що Широкине (Маріупольський напрямок) стало нижче ще на один поверх.

Читайте такожУ ОБСЄ за добу зафіксували понад 360 вибухів у Донецькій області

"Ті позиції, які розміщені у санаторіях, профілакторіях і служать морпіхам для укриття, продовжують руйнуватися. Міномети та артилерія своєї роботи не припиняють безпосередньо по цих українських позиціях", - повідомила вона.

Відео дня

Якщо говорити про ситуацію в самому Маріуполі, то можна сказати, що у місцевих мешканців ніби "замилилося око". Містяни реагують, коли чують постріли зі 120-мм мінометів,артилерії, гаубиць. Тобто, реагують тоді, коли відбуваються масовані потужні обстріли. А коли відбуваються певні прицільні точкові удари, як сьогодні вночі – точково по Водяному, Широкиному – це вже не сприймається цивільними за якийсь обстріл.

"Маріупольці вже навчилися безпосередньо відрізняти, чи загрожує обстріл їхньому життю, їхнім будинкам чи будинкам сусідів", - зазначила кореспондент.

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу у зоні АТО зафіксовано 61 обстріл, здійснений російсько-окупаційними силами.