Експерт вважає, що Росія шукає нових

"У нас залишається два головних персонажа: Захарченко і Плотницький. Але вони поки задовольняють Кремль повністю, справляються з поставленими задачами, тому їх ліквідація зараз не на часі", - цитує Жданова Обозреватель.

Читайте такожСавченко про ліквідацію ватажків "Л/ДНР": вони не потрібні живими

Також експерт прокоментував те, що російський письменник Захар Прилєпін сформував "ДНР" свій "батальйон". За його словами, це доказ того, що російські спецслужби активно шукають заміну Моторолі та Гіві.

Відео дня

"Це пропаганда. Їм потрібні герої. Гіві - немає, Мотороли - немає. Кому звання героя Росії наступне вручати? Я називаю подібні персонажі мультяшними і вони їх вводять... Потрібні такі герої", - підсумував Жданов.

Як повідомляв УНІАН, російський письменник Захар Прилєпін вступив в ряди бойовиків на Донбасі - з жовтня 2016 року займає посаду "заступника командира батальйону" по роботі з особовим "ДНР".

Нагадаємо, 8 лютого бойовики "ДНР" повідомили про знищення ватажка "батальйону "Сомалі" "Гіві". За попередніми даними, був використаний реактивний піхотний вогнемет "Шмель", який утримується на озброєнні в Росії.