Володимир Путін / фото REUTERS

Напередодні 9 травня російські окупанти обговорюють зі своїми дружинами телефоном втрати армії РФ на війні в Україні, ядерні удари, паради та повернення додому.

Про це свідчать перехоплення розмов, які оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Гірше Чечні. Зараз триває найстрашніша війна в історії", - подруга росіянина усвідомлює масштаби розпаленої Путіним війни, замислюється про її ціну та обурюється майбутніми парадами: "У нас ковід, парадів не було. Пережили. А тут такий стан. Вони спеціально чи що?".

Відео дня

У розвідці зазначають, що одна з улюблених тем окупантів -  "ядерний апокаліпсис":

"Путін віддав наказ неофіційно, щоб до 9 травня все це на хр*н закінчити. Якщо до 9 не закінчимо, то ядерним хр*ном їх усіх спалити, і нехай здохнуть всі на хр*н".

Замість цього самі військові не дуже сподіваються на майбутні перемоги та скаржаться на великі втрати:

"Не знаю, за яким планом там йде. Але тут просто п... тут відбуваються просто такі страшні речі. Нас вчора накрили. Два 200-х, шість 300-х.Одним залпом".

В управлінні додали, що росіяни прагнуть повернутися додому, але всі розуміють, що "таке щастя посміхнеться далеко не кожному з них".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, як російські окупанти скаржаться на великі втрати в Україні, а також розповідають про командирів-трусів.

Вас також можуть зацікавити новини: