Данілов прокоментував недавню атаку на Москву / фото УНІАН

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що Україна не має ніякого відношення до недавньої атаки дронів на Москву.

"Ще раз підкреслю, що ми не маємо до цього ніякого відношення. А якщо вони таким чином відпрацьовують якісь для себе операції, то що? Що я можу сказати?"- заявив він в інтерв'ю Радіо "Свобода", відповідаючи на питання про результативність такої операції.

При цьому Данілов акцентував на те, що Москва - саме захищене місце на території Російської Федерації.

Відео дня

"Там навіть Путін іноді з'являється, він або його двійник. Якщо воно там літає, то питання тоді, де ж ППО, де той захист, який вони вішали, на дахи піднімали? Пам'ятаєте ці відео? Мені складно сказати. Це зобов'язані вирішувати вже громадяни Російської Федерації, як їм це подобається, як їм комфортно, якщо там таке відбувається", - сказав секретар РНБО.

Атака дронів на Москву - що повідомлялося

Як писав УНІАН, вранці 30 травня дрони атакувала західні околиці Москви. У російській столиці гриміли вибухи, але будь-якого значущого збитку ця атака не заподіяла.

Повідомлялося, що всього на підльоті до Москви росіяни нібито збили 13 безпілотників, ще три БПЛА нібито влучили у житлові будинки на Ленінському проспекті, Профспілковій вулиці і вулиці Атласова.

У цій атаці безпілотниками РФ традиційно звинуватила Україну.