У Бахмуті тривають запеклі бої / фото libkos

Ділянки, що ворог добуває страшними втратами в Бахмуті, Збройні сили України відбивають за один день. Про це сказав військовослужбовець п’ятого окремого штурмового полку ЗСУ Юрій Сиротюк в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що росіяни беруть незначну територію величезними втратами, ЗСУ інколи навмисно трохи відступають, але потім українські війська витісняють знову ворога.

"Ми помітили, що те, що ворог страшними втратами добуває, часто ми за один день відбиваємо", - додав Сиротюк.

Відео дня

Сиротюк повідомив, що ворог в Бахмуті знищує всі будинки і закидає їх важкими снарядами.

"Під звуки артилерії ворог заганяє піхоту. Досить часто під їхню артилерію потрапляє їхня ж піхота, і гине. Намагаються закріпитись на руїнах і підтягнути десь живу силу", - пояснив він тактику ворога.

Він зазначив, що ЗСУ не будуть під час наступу діяти як росіяни.

"У нас не буде "м’ясних штурмів", у нас не буде вогневого валу на знищення всього живого. Українська армія буде діяти інакше, і ми робимо все, щоб максимально знекровити російську армію", - пояснив військовий.

Ситуація на фронті - останні дані

Як повідомляв УНІАН, за даними Генерального штабу ЗСУ, основні зусилля противник продовжує зосереджувати на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - за минулу добу тут відбито близько 60 атак російських окупантів.

Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку, додали в Генштабі.

Вас також можуть зацікавити новини: