Експерт зазначив, що окупанти мають у своєму розпорядженні велику кількість техніки / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Росіяни готові вести тривалі бої на Авдіївському напрямку. Ця ділянка фронту навряд чи найближчим часом втратить "звання" гарячої точки.

"Зараз мова не йде про те, що на Авдіївському напрямку активні бойові дії завершаться дуже швидко. Ми завжди повинні розуміти, що будь-яка російська операція триватиме довго. Варто згадати недавні події в Вугледарі. Окупанти штурмували це місто місяцями. Там вони так само кидали колони бронетехніки, які випалювалися українською армією. І як ми зараз бачимо, Вугледар знаходиться під контролем України", - розповів головний редактор Defense Express Олег Катков в ефірі "Еспресо".

При цьому він вказав, що активні бойові дії на Авдіївському напрямку триватимуть довго

Відео дня

"Росіяни досі мають перевагу в кількості бронетехніки, артилерії і не рахуються з втратами. Тому все це вказує на те, що їх наступальна операція на Авдіївському напрямку триватиме тривалий час. Зокрема, не кілька днів і навіть не кілька тижнів", - підсумував експерт.

Ситуація в Авдіївці - останні новини

Армія Російської Федерації з новою силою атакує Авдіївк. При цьому в Генштабі ЗСУ на ранок 13 жовтня повідомили, що окупанти біля міста і деяких населених пунктів в Донецькій області понад 20 разів атакували позиції Сил оборони України, всі атаки відбиті.

У свою чергу спікер Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун повідомив, що загарбникам потрібна хоч якась"перемога", тому вони активізувалися.

Вас також можуть зацікавити новини: