Віталій Кім / скріншот

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім записав нове звернення, в якому жорстко звернувся до російських окупантів.

"Ми копаємо місто, і будемо далі копати, а то всі починають призабувати, що війна йде. Так, і будемо копати стільки, скільки треба. Як то кажуть: хочеш миру, готуйся до війни. Буде 11-я і 12-я лінія, треба, то весь центр перекопаємо, але нікого сюди не пустимо", – заявив він на відео.

Крім того, Кім прокоментував хорошу новину про те, що Німеччина допоможе Україні танками, і присоромив загарбників, назвавши їх д*білами:

"Чув хорошу новину, що Німеччина допоможе танками Україні. Виходить, що німецькі танки знову будуть їздити по українській землі, стріляти в російські танки, але тільки свастика на російських танках і окупанти – росіяни... росіяни, зараз звернення до вас. Ваші діди в труні перевернулися, якби таке почули. Якби вони знали, що ви там українських дівчат ґвалтуєте, то вони б вас застрелили, це точно. Пр*срали за один день всю свою позитивну історію, 70 років пишалися, діди воювали, довоювалися, а онуків виховали д*білами".

Крім того Кім висловив думку, що президент РФ Володимир Путін збирається оголосити мобілізацію до прикордонних областей Україні:

"Проаналізував там інформаційний фон, який зараз дається в РФ... Почали качати, що підірвали бомбу в Бєлгороді, ще там кудись ракета прилетіла. Тобто, не всі росіяни з поганою пам'яттю, вони ж пам'ятають, що коли перед виборами повзривали цивільні будинки, та потім на цій хвилі "боротьби з тероризмом" Путін став президентом. Так от, прикордонна область, яку зараз розгойдують росіяни, спочатку надзвичайний стан, потім воєнний стан, а потім оголосять мобілізацію. Брати людей десь треба, всіх з "ЛДНР" вже сюди прислали, бомжів якихось, у кого гроші були, відкупилися, дивитися на них гидко".

"Вітаю, області прикордонні з Україною, включно Крим, як я розумію, будуть готові до мобілізації. Ніхто їхати не хоче з розумних людей в Україну, оскільки вже 20 тисяч трупів, якщо на три помножити по-військовому, то 60 тисяч повернулося. Вони ж мовчати не будуть, розкажуть всім все, що тут відбувається, охочих буде все менше і менше з кожним днем. Моя думка: Путін збирається оголосити мобілізацію до прикордонних областей України", – додав він.

Вас також можуть зацікавити новини: