Дмитро Медведєв вибухнув погрозами в бік Німеччини через потужну заяву щодо ракет Тaurus / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com і wikimedia.org

У Німеччині заявили, що країна має негайно доставити в Україну далекобійні крилаті ракети Тaurus, і українці мають право використовувати їх для завдання ударів по російській території. На такі заяви вже істерично відреагували в РФ.

Заступник керівника Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв у Telegram погрожує Німеччині ударами по заводах, на яких виробляють ці боєприпаси. Крім того, він образливо висловився про громадян України.

"...очільник комітету з оборони ФРН з прізвищем, яке важко вимовляти, ...вимагає негайно поставити х*хлоб*ндерівцям ракети Тaurus, щоб київський режим міг завдавати удари по території Росії для ослаблення постачання нашої армії. Мовляв, це відповідає міжнародному праву. Ну, в такому разі і удари по німецьких заводах, де ці ракети роблять, будуть повністю відповідати міжнародному праву...", - сказав він.

Відео дня

Допомога Україні від Німеччини - зараз це варто знати

Німеччина вже не раз надавала українській державі допомогу, зокрема, відправляла системи протиповітряної оборони і танки. Наприкінці травня поточного року Київ офіційно попросив у Берліна надати йому ракети Тaurus

Наприкінці вересня голова оборонного комітету парламенту Німеччини Марі-Агнес Штрак-Циммерман прокоментувала тривалі коливання своєї країни щодо надання Україні далекобійного озброєння. 

Вона заявила, що Тaurus потрібно негайно доставити на нашу землю, оскільки завдяки прицільному використанню крилатих ракет українська армія може серйозно порушити російські поставки. За її словами, "міжнародне право також дозволяє Україні атакувати військові об'єкти на території російського агресора".

Вас також можуть зацікавити новини: