ЗСу вдало "відпрацювали" на півдні України / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Як повідомляє прес-служба Сил оборони півдня України, за минулу добу ліквідовано 67 окупантів.

Знищено дві реактивних системи залпового вогню "Град" та стільки же гармат, міномет, три човни ДРГ і десять одиниць авто-бронетехніки.

Крім того, українським захисникам вдалося знищити спостережний пункт ворога.

Відео дня

"Оперативна обстановка в нашої зоні відповідальності залишається стабільно напруженою. Ознак формування противником наступальних угруповань не виявлено. Тривають маневри силами та засобами і контрбатарейна боротьба", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що корабельне угруповання ворога наразі розгорнуто в кількості 11 одиниць: десять кораблів - у Чорному морі та один - в Азовському. Зараз російські ракетоносії в цих морях заведені в пункти базування.

Ситуація на фронті - останні дані

Як повідомляв УНІАН, 4 вересня авіація ЗСУ завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, два - по зенітно-ракетних комплексах російських окупантів.  Зокрема, сили ракетних військ і артилерії уразили 11 ворожих артилерійських засобів на вогневих позиціях та чотири пункти управління загарбників.

Зі свого боку, армія РФ завдала 6 ракетних та 76 авіаційних ударів, здійснила 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях  українських захисників та населених пунктах. Внаслідок терористичних атак Кремля, є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновано  житлові будинки, інша цивільна інфраструктура. 

Вас також можуть зацікавити новини: