Системи HIMARS б'ють по позиціях окупантів / фото Генштаб

У російських окупаційних військ з'являється все більше проблем і серйозних викликів з логістикою після отримання Україною західної зброї.

Про це розповів керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко, передає 24 канал.

"Ми бачимо, що і HIMARS, і інші системи, які у нас є, завдають дуже серйозної шкоди", – зазначив він.

За словами експерта, ЗСУ успішно завдають ударів по тиловому забезпеченню ворога. Зокрема, за останні 2 тижні почастішали удари по ворожих складах постачання і складах з боєприпасами, а також удари по командних пунктах і центрах противника, що не менш важливо.

Як додав Мусієнко, росіяни намагалися зміцнитися за рахунок тимчасово окупованих територій і розмістили чимало складів у Донецькій, Луганській та Запорізькій областях, але це їх не рятує.

"Ці удари по складах, по логістичному забезпеченню наочно демонструють всім, наскільки це важлива зброя і як вона потрібна нашим захисникам. Чим більше її буде, тим більше у нас буде таких можливостей", – упевнений експерт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Росії серйозні проблеми, пов'язані з дефіцитом військових ресурсів. Найближчим часом російські окупаційні підрозділи в Україні чекає "справжній колапс" як системи управління, так і системи забезпечення.

Вас також можуть зацікавити новини: