Також Резніков прокоментував погрози Росії на адресу країн НАТО / фото REUTERS

Україна має вийти на межі 1991 року, а от сам Кремль після цього нікуди не подінеться, та режим там може змінитися. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" заявив міністр оборони України Олексій Резніков.

За його словами, агресор захоче виторгувати зняття якихось санкцій, власники скарбниці у РФ захочуть перестати бути ізгоями. "Вони шукатимуть, торгуватимуться. А торг – це вже дипломатія. Тільки у ній головна одиниця – цифри", - каже міністр.

Й він одразу уточнює: це буде однозначно не за нинішнього керівництва, а з тими, хто змінить цей режим. Також Резніков прокоментував погрози Росії на адресу країн НАТО:

Відео дня

"Вони кричали "Patriot у Польщі – це перехід червоних ліній, ми вам не пробачимо", погрожували всім. Так, сьогодні Patriot в Україні. HIMARS, артилерія, технології. Наші солдати навчаються у натовських таборах. Як вони кажуть – "натовська воєнщина"? Так вона вже в Україні, але не у вигляді натовського солдата, а у вигляді українського солдата, озброєного і навченого за стандартами НАТО".

Міністр оборони не сумнівається, що після нашої перемоги українські інструктори будуть головними інструкторами НАТО, адже вони прекрасно володіють озброєнням.

Резніков наголосив, що українські військові уміють протистояти головній загрозі для НАТО - Росії:

"Хто б'є Росію? Українці. Тому оновлений режим Кремля буде зацікавлений, щоб Захід пішов на поступки, бо їм нема куди подітися. Або їх дотисне "дружній" Китай. І все".

Розмови про зміну режиму в Кремлі

Раніше в українській розвідці заявили, що Путін вже настільки всіх стомив своєю токсичністю, що Кремль почав шукати йому заміну. Однак самого лідера РФ до участі в цьому не запрошують. 

Своєю чергою, радник голови ОП Михайло Подоляк говорив, що у Кремлі активно шукають заміну диктатору Путіну. Напередодні початку війни претендент був один, а зараз чітко видно, що з'явився другий гравець.

26 квітня Інститут вивчення війни повідомив, що Кремль уникає застосування відкритих репресивних заходів через побоювання за стабільність режиму Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: