Коваленко висміяв радянський бронетранспортер "МТ-ЛБ" / фото t.me/zloyodessit

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко показав "капсулу для суїцидників" Росії, зіронізувавши над радянською машиною "МТ-ЛБ", яку окупанти намагаються використати в Україні як повноцінну ББМ.

Аналітик оцінив останню броню від російського НДІ "Сталь", яка, як ми вже звикли чути від РФ, "не має аналогів у світі". Нею ворог посилив бронетранспортер.

""МТ-ЛБ "посилили" всім тим, що було під рукою, і вийшло чудово!" - висміяв потуги РФ Коваленко.

Відео дня

За його словами, "МТ-ЛБ", з усіма своїми "поліпшеннями", видається гарною зброєю лише як тягач-всюдихід на фронті.

"Його прохідність найкраща серед усієї радянської та російської техніки. Але як ББМ - це капсула для суїцидників", - пояснив аналітик.

Він також припустив, що незабаром Росія може впровадити нову інновацію для цієї "мотолиги", адаптувавши під неї броню СБ3КДЗ.

"Нагадаю, що СБ3КДЗ - це додаткова броня у вигляді полімерних панелей для БМП-2 і БМП-3, у варіації 675 і 688М. А все тому, що забезпечення військ новими або відновленими ББМ у російського ВПК не в'яжеться від слова - зовсім", - пояснив реалії російської "оборонки" експерт.

Росія придумала брехливий спосіб захисту своїх НПЗ

Раніше видання The Guardian оцінило хід думок директора департаменту розвитку газової промисловості Міністерства енергетики РФ Артема Верхова, який розповів про роботу над прикриттям російських НПЗ. Йдеться про спробу захистити об'єкти від ударів дронами.

Чиновник оголосив, що там хочуть розмістити системи ППО "Панцир", однак, як з'ясувалося, це лише відмовка. Представник ГУР України Юсов сказав, що ці системи вже давно стоять на всіх важливих НПЗ, тож росіянам просто "згодовують" цю історію, щоб не чути обурень про розпил бюджетних коштів.

Вас також можуть зацікавити новини: