Зросло число жертв удару росіян по селу Гроза / фото t.me/dsns_telegram

Кількість жертв в результаті терористичної атаки росіян на село Гроза на Харківщині зросла до 52.

У лікарні померла ще одна людина, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. "Наразі 52 людини загинуло внаслідок цього ракетного обстрілу. Оскільки одна людина померла у медичному закладі", - зазначив він.

За словами Синєгубова, поранені, які наразі перебувають у лікарні, мають "досить серйозні травми" та перебувають у критичному стані. Він нагадав, що розбір завалів вже завершено, і всі тіла дістали. Однак наразі триває їхня ідентифікація.

Відео дня

"Ми також будемо фактично пересівати залишки завалів, оскільки, за нашою інформацією, там ще могли бути люди. А, оскільки "Іскандер" прилетів безпосередньо у будівлю, а вибухова хвиля була досить серйозна, ми маємо переконатися, що всі тіла та рештки тіл знайдені", - сказав голова ОВА.

Харківська область під ударом РФ - що треба знати сьогодні

Як повідомляв УНІАН, російські окупаційні війська 5 жовтня вдарили по будівлі у селі Гроза в Куп'янському районі на Харківщині. Там розташовувалося кафе та магазин. Безпосередньо під час удару у кафе та на його подвір’ї перебувало близько 60 осіб. Вони прийшли на поминки за загиблим військовим.

Станом на ранок 6 жовтня повідомлялося про 51 загиблого, серед яких й 6-річний хлопчик. Ще трьох людей наразі розшукують.

Вас також можуть зацікавити новини: