МАУ прагне продовжувати роботу / фото УНІАН

Українська авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) пропонує свої літаки для чартерних та гуманітарних рейсів за межі України та в лізинг з повним обслуговуванням обладнання, його ремонтом і страхуванням.

Про це повідомляє компанія на своїй сторінці в LinkedIn.

"У часи воєнного стану та закриття повітряного простору України МАУ прагне продовжувати роботу, щоб забезпечити свій внесок у економічну стабільність України",- йдеться в повідомленні.

Відео дня

Авіаперевізник пропонує авіакомпаніям та партнерам приєднатися до економічної підтримки України, користуючись доступністю літаків МАУ для чартерних та гуманітарних рейсів за межі України та, укладаючи угоди "мокрого лізингу". Тобто лізинг з повним набором послуг: обслуговуванням обладнання, його ремонтом, страхуванням лізингодавцем.

"Використовуючи наші літаки, ви підтримуєте роботу МАУ під час війни та допомагаєте сплачувати податки до державного бюджету України",- додали в компанії.

Також зазначається, що МАУ успішно проходить періодичні перевірки на відповідність сучасним вимогам безпеки експлуатації, які охоплюють усі аспекти діяльності авіакомпанії.

В МАУ наголосили, що співпраця можлива лише з компаніями, які не літають до Росії та Білорусі, а також не отримують фінансування з цих країн.

Міжнародні авіалінії України - найбільший авіаперевізник країни. Головний офіс компанії знаходиться в Києві, хаб - у міжнародному аеропорту "Бориспіль". Компанія здійснює пасажирські й вантажні авіаперевезення за основними напрямками Україна - Європа, США, Близький Схід, країни СНД, Азія.