Андрій та Олександр Сауленки / скріншот з відео ТСН

Два брати – Олександр і Андрій Сауленки – вже кілька років воюють на сусідніх позиціях на Донбасі, але жодного разу так і не зустрілися.

Історію родини військових розповіли у сюжеті ТСН.

Олександр – морський піхотинець, а його старший брат Андрій – гірський штурмовик.

"Служать в різних підрозділах, займають сусідні позиції, бачать одного противника навпроти, але ніяк не можуть зустрітися", – йдеться в сюжеті.

Олександр та Андрій Сауленки / скріншот з відео ТСН
Олександр Сауленко/ скріншот з відео ТСН
Андрій Сауленко / скріншот з відео ТСН

Читайте такожБойовики вночі скинули на Зайцеве дві бомби, надруковані на 3D-принтері (відео)Брати виросли під Маріуполем, де зараз їх з війни чекають батьки та власні сім'ї: Андрія вдома чекають дружина з двома доньками, а Олександра – дружина з двома синами.

Відомо, що першим в армію відправився глава сім'ї – Микола Сауленко. Через деякий час у нього знайшли пухлину, видалили нирку та "списали" з армії, але він повернувся до лав добровольців. Потім до нього приєдналася його дружина Любов. Тепер же вони разом чекають синів.

Батьки братів військових – Любов та Микола Сауленки / скріншот з відео ТСН

Раніше УНІАН розповідав історію про те, як троє рідних братів з багатодітної родини зі Львівської області пішли добровольцями на фронт та разом захищають Україну на Донбасі. Вони служать на Луганщині в лавах одного підрозділу.

Вас також можуть зацікавити новини