В КМВА розповіли про наслідки ранкового удару РФ по столиці / фото Андрій Нєбитов

Внаслідок ранкової атаки баражуючих боєприпасів "Shahed" на столицю пошкоджено 5 будівель, постраждалих серед населення немає.

Як повідомив начальник КМВА Сергій Попко, Київ зазнав дві хвилі атаки ворожих дронів. 

"Уламки від збитих БПЛА влучили в одну адмінбудівлю та ще 4 житлові будівлі зазнали незначних ушкоджень (Шевченківський район столиці). Люди не постраждали", – повідомив Попко.

Відео дня

Оновлено (11:15): В КМВА уточнили, що внаслідок ранкової атаки дронів на столицю крім будівель було пошкоджено й принаймні одну автівку.

"Так, до патрульної поліції Києва звернулася мешканка Шевченківського району, у якої уламок збитого БПЛА пошкодив автомобіль", – йдеться в повідомленні.

В КМВА розповіли про наслідки ранкового удару РФ по столиці / фото КМВА

Раніше стало відомо, що завдяки ефективній роботі підрозділів ППО та РЕБ знищено 13 ворожих дронів. Як сповістили у Командуванні Повітряних Сил ЗСУ, ударні БПЛА летіли з напрямку східного узбережжя Азовського моря.

Атака по Києву та Київській області 14 грудня 

Близько 6:00 в середу, 14 грудня, повітряну тривогу оголосили у трьох областях України – Київській, Житомирській та Вінницький. В Київській області вона тривала найдовше – понад 3 години.

У цей час російські окупанти запустили щонайменше 13 дронів-камікадзе по території Київської області. У Вишневому було пошкоджено житловий будинок і автівку. Також було завдано удару по Шевченківському району столиці. Там уламками дрона пошкоджено адміністративні будівлі. 

Вас також можуть зацікавити новини: