Петро Андрющенко показав "вітання" від партизанів Маріуполя / фото t.me/mrplsprotuv

Тимчасово окуповане росіянами місто Маріуполь Донецької области бореться за звільнення від супротивників.

Місцеві партизани "передали привіт", повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко в Telegram та опублікував яскраві фотографії з патріотичними написами та образливою фразою про російського диктатора Володимира Путіна з кричалки українських футбольних фанатів - "Путін х*йло".

"Маріупольські партизани переказують привіт та нагадують, що Маріуполь не просто чекає, але бореться за деокупацію! І все буде Україна", - зазначив він.

Патріоти, зокрема, написали такі фрази: "хай квітне Україна", "слава ЗСУ", "слава Україні".

Цікаві новини Маріуполя - сьогодні це варто знати

Росіяни наприкінці травня минулого року окупували місто. За Маріуполь тривали запеклі бойові дії, вороги його майже повністю зруйнували й вбили десятки тисяч мирних людей.

Місто окуповане, але нескорене. Повідомлялося, що там працюють партизани. Наприкінці травня у місті була масштабна "бавовна", після неї супротивники посилювали позиції протиповітряної оборони та замінювали "втомлену" техніку іншою.

Пізніше стало відомо, що ворог дійшов до крайньої точки параної - почав перевіряти дітей на причетність до партизанського руху та співпрацю з бійцями армії України.

Вас також можуть зацікавити новини: