У Мелітополі вночі було гучно, і вороги терміново покинули госпіталь, з'ясували журналісти / фото "РІА Мелітополь"

У захопленому Мелітополі Запорізької області в понеділок, 29 серпня, після першої години ночі звучали вибухи й було чути автоматні черги.

Супротивники в страху розбігалися і терміново покинули госпіталь, про це повідомляє Telegram-канал "Риа-Мелитополь".

"Вночі рашисти цілилися в безпілотник ЗСУ, який був скоригований по ворожих базах. Після того, як завершилася стрілянина, окупанти поспіхом стали залишати медмістечко. Виїхали всі з госпіталю, немає нікого вже і на шлагбаумі", - наголошується у повідомленні.

Відео дня

За даними журналістів, загарбники які їхали, говорили, що перед "референдумом" армія України може щоночі бомбити їхні позиції, тому в госпіталі лишатися небезпечно.

Нагадаємо, російські окупаційні війська вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого. Противникам, зокрема, вдалося взяти під контроль частину сходу і півдня нашої країни. Пізніше вороги заявили, що хочуть провести на окупованих територіях псевдореферендум про "приєднання до РФ", проте ніяк не можуть його організувати.

У ніч на 29 серпня мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що у північній частині міста були вибухи і стрілянина в районі 24-го училища. За попередніми даними, ворог протягом 30 хвилин намагався збити безпілотник, проте це йому не вдалося.

Вас також можуть зацікавити новини: