У Луганську продовжує працювати український спротив / фото ua.depositphotos.com

У тимчасово окупованому Луганську продовжує працювати підпілля. Українські партизани "привітали" російських загарбників та залишили у місті символи Руху опору.

"Українські партизани зараз перебувають у Луганську і разом з жителями окупованого міста готують "подаруночки" росіянам та їх посіпакам-колаборантам", – повідомляють в Центрі національного спротиву. 

Зазначається, що в різних куточках тимчасово окупованого міста партизани намалювали око, яке є символом Руху опору. Цей знак "демонструє окупантам та їхнім поплічникам, що українці уважно слідкують за їхнім кожним кроком і під час контрнаступу Збройних сил нікому з них не вдасться втекти".

Відео дня

Що відбувається на окупованих територіях України

На окупованій частині Херсонської області окупанти відновили памʼятник Леніну. Його було демонтовано в 2015 році в рамках декомунізації.

Крім того, росіяни почали завозити представників криміналітету на тимчасово окуповані території України. Це робиться з метою залякування цивільного населення. Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр наголосила, що ворог навмисно загострює криміногенну обстановку на захоплених територіях.

Вас також можуть зацікавити новини: