Віталій Кім / скріншот

Пізно ввечері 10 квітня Росія атакувала Миколаїв. У всіх районах міста люди бачили яскравий спалах, за яким послідував потужний вибух.

Про наслідки атаки на Миколаїв розповів голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у новому відеозверненні.

"Вчора вночі бахнуло, всі про це писали. Приховувати не буду, там ракети, тому там коригування не потрібно. Це російські окупанти напали на підприємство з Катару на території нашої області. Постраждалих (жертв) немає, два ангари порожніх. Охоронець постраждав від розбитого скла", - зазначив він.

При цьому Кім додав, що військові РФ масово відмовляються їхати на війну в Україну під будь-яким приводом:

"Не лякає їх в'язниця, нічого, все одно хочуть залишитися жити, навіть відмовляються центральна частина - Московія. Тому що вони там хоч якось користуються інтернетом. Навіть у їхніх тупих головах зрозуміло, що ходить така історія: приїхав без однієї руки – служив у Чорнобаївці, приїхав з трьома – служив у Чорнобилі, приїхав і х*р не стоїть – служив у Конотопі. Їдуть до нас сюди, ті, де немає інтернету – далекі: Якутія, Мурманськ, коротше з далекої Росії. Їм наобіцяли, що вони будуть героями, але вони Інтернетом користуватися не вміють, ну поки доїдуть, їм розкажуть, що тут відбувається".

Нагадаємо, раніше мер Миколаєва Олександр Сенкевич розповів про ситуацію в місті і оцінив загрозу окупації.

Вас також можуть зацікавити новини: