Росія запустила по Україні дрони / скриншот

Уночі в четвер, 25 травня, російські окупаційні війська атакували Україну дронами. В низці областей оголошено повітряну тривогу.

У Київській ОВА повідомили про загрозу застосування ворогом БпЛА.

"У Київській області небезпека застосування ворожих БпЛА. Сили ППО вже працюють. Перебувайте в укриттях до закінчення повітряної тривоги. Подбайте про власну безпеку і рідних!" – йдеться у повідомленні КОВА.

Відео дня

У Київській міській військовій адміністрації зауважили, ППО працює на підступах до столиці. 

Раніше голова Офісу президента Андрій Єрмак закликав українців не ігнорувати тривогу. 

Станом на 00:30 повітряна тривога оголошена в Києві, Київській, Житомирській, Чернігівській, Кіровоградській, Миколаївській та Херсонській областях. 

Тривога в Україні станом на 00:30 / скріншот

Оновлено 00:45: Повітряна тривога поширилася на Хмельницьку та Рівненську області. 

Згодом тривогу оголосили в Одеській області.

Оновлено 01:21: Тривогу також оголосили у Вінницькій, Тернопільській та Волинській областях.

Тривога в Україні станом на 01:21 / скріншот

Оновлено 01:28: Тривога поширилася на Львівщину.

Оновлено 02:13: Повітряну тривогу оголосили в Чернівецькій та Івано-Франківській областях. На Херсонщині та Миколаївщині – відбій. 

Оновлено 03:03: У Києві, Київській, Одеській, Кіровоградській та Чернігівській областях пролунав відбій повітряної тривоги.

На Харківщині – оголошено тривогу.

Тривога в Україні станом на 03:03 / скріншот

Оновлено 03:50: Відбій повітряної тривоги у Харківській, Житомирській та Вінницькій областях. "Червоними" залишаються Львівська, Волинська, Тернопільська, Хмельницька, Рівненська, Івано-Франківська та Чернівецька області.

Зазначимо, що під час тривоги ворог атакував Харківщину. Про удари по Харкову та області повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов. Подробиць щодо атаки наразі немає.

Атаки РФ по Україні: останні новини

23 травня 2023 року російські окупанти здійснили ракетний удар по Авдіївці. Внаслідок атаки під завалами зруйнованої багатоповерхівки загинули двоє людей. Під удар окупантів потрапила і пʼятиповерхівка, але там нікого не було.

Крім того, в ніч проти 23 травня росіяни атакували Україну дронами. Сили ППО знищили 6 "Шахедів" та два "Мерліна", які запустили окупанти.

Вас також можуть зацікавити новини: