Фотографи показали Бахмут у вогні / libkos

Українські фотографи Костянтин та Влада Ліберови показали кадри з незламного Бахмута Донецької області. Попри гучні заяви російської пропаганди фортеця Бахмут стоїть.

Як зазначають libkos в Instagram, окупанти б'ють по Бахмуту зі всіх озброєнь. Місто подекуди зруйноване вщент, але оборона триває.

Оборона Бахмута триває / libkos

"Незламна фортеця. Попри гучні заголовки російської пропаганди, місто українське, місто стоїть. І там пекло. Бахмут обстрілюють з усього, чого можно, місто у вогні, в деяких районах - зруйноване вщент", - зазначають фотографи.

Відео дня
Місто у деяких районах вщент зруйноване / libkos

Попри постійні обстріли оборона міста триває, адже вона важлива як для майбутнього контрнаступу, так і для подальшої оборони всього регіону та країни.

"Молимось за наших героїв", - додали libkos.

Бахмут у вогні / libkos

Бої за Бахмут

Росіяни продовжують штурмувати Бахмут Донецької області, але кількість бойових зіткнень помітно зменшилася. Однак, говорити про те, що окупанти стали атакувати менше, зарано. Потрібна детальна верифікація та аналіз дій ворога. Можливо, у росіян просто проходить рокіровка резервів.

Днями у розвідці Великобританії заявили, що наступ Росії на Бахмут майже зупинилося через виснаження російських військ.

Після цього спікер східного угруповання Збройних сил України Сергій Череватий заявив, що поки рано говорити про повну зупинку російського наступу в районі Бахмута. Місто залишається епіцентром бойових дій.

Вас також можуть зацікавити новини: