У Сумах зупинили техніку загарбників / http://sm.gov.ua/

Голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький повідомив, що місцева тероборона зуміла оперативно зупинити ворожу техніку на Курському проспекті.

"У Сумській області ніч пройшла більш-менш спокійно, були перестрілки навколо міст області. Органи місцевого самоврядування повідомляють, що за деякими прикордонними населеними пунктами (не буду їх називати) техніка ворога відійшла вглиб Російської Федерації і місцеві жителі повідомляють, що великий гул техніки віддаляється від кордонів України вглиб РФ. Очевидно, що проводиться передислокування техніки і військ на території самої Росії або вони частково відводять техніку від наших кордонів. Це південна частина кордону Сумської області з РФ", - сказав Живицький.

Відео дня

Також він додав, що біля деяких населених пунктів розташовані тимчасові табори ворогів. При цьому їх активність сьогодні трохи знижена.

Крім того, Живицький закликав жителів не панікувати. Поліція, аптеки, супермаркети та комунальні служби продовжують працювати в штатному режимі.

Вас також можуть зацікавити новини: