Окупанти вбивали мирне населення на захопленій території / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

У звільненому Куп’янську-Вузловому на Харківщині виявили тіла чотирьох цивільних, яких окупанти розстріляли у льоху одного з будинків.

Як повідомляє Харківська обласна прокуратура, за попередніми даними, у середині вересня російські військові розстріляли у погребі домоволодіння чотирьох мирних мешканців: 73-річну власницю будинку та сусідську родину — 71-річну жінку, її онука та невістку.

"Прокурори Куп’янської окружної прокуратури Харківської області та слідчі Управління СБУ в Харківській області спільно з криміналістами ГУНП в Харківській області виявили вказані трупи з ознаками насильницької смерті. У всіх — кульові поранення в області грудної клітини та голови. Під час огляду погреба виявлено гільзи від автомату Калашникова", - розповіли у прокуратурі.

Відео дня

Зазначається, що загиблих поховали родичі та сусіди на території їхніх домоволодінь.

Наразі тіла вбитих окупантами людей направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Звільнення Харківщини

Як повідомляв УНІАН, 6 вересня Збройні сили України розпочали успішний контрнаступ на окупованих територіях Харківської області. 14 вересня президент Володимир Зеленський заявив, що Харківщина майже вся звільнена від російських загарбників.

Згодом у Генштабі ЗСУ підтвердили, що ворожі сили втекли з Харківської області.

Вас також можуть зацікавити новини: