Унаслідок обстрілу Харкова сьогодні постраждали чотири особи / фото УНІАН, Андрій Марієнко

Кількість постраждалих в результаті ранкового обстрілу російськими окупантами Харкова зросла.

Ще одна особа постраждала унаслідок обстрілу ворогом вищого навчального закладу, про це у неділю, 5 лютого, повідомив у Telegram голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"За інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, кількість постраждалих зросла до чотирьох осіб. Ще один поранений - охоронець вищого навчального закладу, куди був здійснений другий ракетний удар. Чоловік отримав забійні рани, допомогу надали на місці", - написав Синєгубов.

Відео дня

За даними Харківської обласної прокуратури, одна з ракет ворога поцілила у п'ятиповерхову будівлю вишу та завдала серйозних руйнувань, а інша - влучила у територію поблизу житлового будинку.

За попередньою інформацією, російські окупанти сьогодні вранці обстріляли Харків ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ, про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

"За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, 5 лютого 2023 року близько 8:20 російські військові завдали ракетного удару по Київському району Харкова", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що внаслідок обстрілу постраждали п'ятеро людей.

"Одна з ракет влучила у п'ятиповерхову будівлю вищого навчального закладу та завдала серйозні руйнування. Отримав поранення охоронець. Інша ворожа ракета влучила поблизу житлового будинку. Постраждали четверо його мешканців", - йдеться у повідомленні.

Ворожий обстріл Харкова сьогодні - що треба знати

Як повідомляв УНІАН, російські окупанти вранці 5 лютого обстріляли Харків та область, було зафіксовано "прильоти" у Київському районі. Стало відомо, що вороги вдарили по місту двома ракетами, було пошкоджено житлову забудову.

Потім Олег Синєгубов повідомляв про трьох постраждалих: 54-річну жінку та двох чоловіків 51 та 55 років.

Вас також можуть зацікавити новини: