У РФ виникнуть серйозні проблеми через зруйнований міст між Ясиноватою та Горлівкою / фото t.me/andriyshTime

На Донецькому напрямку між Ясиноватою та Горлівкою підірвали міст, руйнування серйозні. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Він зазначив, що це ускладнить логістику окупантів.

"Міст між Ясиноватою та Горлівкою трохи втомився. Не без втручання невідворотньої сили відплати від Збройних сил України. Це значно ускладнює логістику окупантів", - повідомив Андрющенко. 

Відео дня

Він пожартував, що не обійшлося "без бонусу". "Міст приліг одразу на автівку "Ахмата". Нажаль, тік-току не знайти з цього приводу. Мабуть, на перемогу не тягне", - зазначає він.

Йдеться про загін кадировського спецназу "Ахмат" з Чечні, який "любить" записувати відео для Тік–току, щоб похвалитися своїми "досягненнями".

На розміщених фото видно, що міст не просто пошкоджений, а зруйнований, тобто про пересування ним не може йти мова.

Міст між Ясиноватою та Горлівкою трохи "втомився" через удар ЗСУ / фото t.me/andriyshTime

Значення мосту між  Ясиноватою та Горлівкою

Як відомо, через цей міст пролягав короткий маршрут, яким окупанти користувалися для швидкого проїзду з окупованої Горлівки до окупованого Донецька. Також Ясинувата розташована поблизу Авдіївки, де окупанти посилили атаки останніми днями. Поки в Генштабі не повідомляли офіційно про знищення цього мосту. 

Раніше стало відомо, що у тимчасово окупованому місті Маріуполь армія РФ намагається поглибити порт, щоб покращити своє логістичне забезпечення. 

Вас також можуть зацікавити новини: