Карта тривог 16 лютого / скриншот

Вночі 16 лютого по всій Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. В деяких регіонах відпрацювала ППО. 

Голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін повідомив про існування ракетної небезпеки. Він також додав, що на Полтавщині працює ППО.

"На Полтавщині працює ППО. Зберігаємо спокій! До закінчення повітряної тривоги перебуваємо в укриттях!" - написав він у Телеграм

Відео дня

Оновлено 03:10: Мер міста Кременчук Віталій Малецький повідомляє про вибухи. 

"Увага! Підвищена ракетна небезпека! Чути звуки вибухів! Перебувайте в укриттях! Зберігайте спокій! Деталі згодом", - заявив він. 

Оновлено 03:18: Очільник Львівської ОВА Максим Козицький закликав мешканів регіону перебувати в укриттях через загрозу обстрілу.

"Жителі Львівщини, є реальна загроза. Прошу перебувати в укриттях до закінчення повітряної тривоги!" - наголосив він.

Оновлено 03:49: Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук також попередив про загрозу удару:

"Є реальна загроза. Прошу перебувати в укриттях до закінчення повітряної тривоги!" - йдеться у повідомленні. 

Оновлено: У більшості областей пролунав відбій тривоги. Станом на 04:34 повітряна тривога залишалася оголошеною у Києві, Київській та Харківській областях. "Червоними" також залишаються Крим та Луганська область.

Атаки РФ по Україні

У середу, 15 лютого, російські окупанти вдарили по Покровську Донецької області. Ворог поцілив у багатоповерховий будинок. Жертвами удару по багатоповерхівці стали троє людей, ще 11 жителів поранено.

Ввечері того ж дня у напрямку Дніпропетровської області було помічено рух іранських дронів-камікадзе Shahed. У регіоні було оголошено повітряну тривогу.

Вас також можуть зацікавити новини: