У бункері Володимира Путіна панує параноя, вважає Олексій Арестович / фото REUTERS

Мабуть, в бункері президента Російської Федерації Володимира Путіна панує параноя і не можна прийти з поганою новиною щодо війни з Україною.

Російські військові почали продавати главі РФ "майбутні перемоги", які взагалі не намічаються, поділився радник глави Офісу президента Олексій Арестович в ефірі у російського політика й активіста Марка Фейгіна.

"Там настільки втрачено управління... якщо на початку ми говорили, що Путіну не доповідають, тому що вони "совки" в гіршому сенсі слова і бояться начальства, то зараз це перетворилося... Мабуть, в бункері панує параноя, що не можна взагалі прийти з поганою новиною", - сказав він.

Відео дня

За словами Арестовича, клерки у великих погонах говорять не "ми взяли село", а "ми візьмемо", тобто, треба продовжувати. 

"...Абсолютна спроба вгадати, що хоче начальство. Це означає або дикий страх, або неможливість прорахувати позицію. Чи то там репресії пройшли, чи то обіцяні", - додав радник керівника ОП.

Нагадаємо, війська Росії 24 лютого рано вранці вдерлися в Україну

Ворог спочатку скидав бомби на військові об'єкти, а потім атакував і мирне населення, зокрема, в Києві, Харкові, Херсоні, Чернігові, Миколаєві, Одесі, Дніпрі, Маріуполі, Вінниці та Львові.

ЗМІ писали, що Володимир Путін ховається в бункері.

На думку Олексія Арестовича, світ зрештою зрозумів, ким є президент РФ, і що перемогти в цій війні можна тільки українською перемогою.

Вас також можуть зацікавити новини: