Світ зрозумів, як можна виграти війну з Володимиром Путіним, вважає Олексій Арестович УНІАН

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович зазначає, що світ зрештою зрозумів, ким є президент Росії Володимир Путін, і що "виграти цю війну можливо лише українською перемогою".

Про це він сказав під час брифінгу.

"Кількість і якість зовнішньополітичних контактів, які зараз відбуваються довкола України, візити американських високопосадовців до Києва, зустріч міністрів оборони більш ніж 40 країн світу, яка запланована в Німеччині, показує, що світ зрештою зрозумів, хто такий Путін. І зрозумів, що виграти цю війну можливо лише українською перемогою, в яку нарешті всі повірили. А ми з вами знали про це з найпершого дня", - наголосив Арестович.

Відео дня

Нагадаємо, російські війська 24 лютого рано вранці вдерлися в Україну.

Спочатку супротивник скидав бомби на військові об'єкти, а потім атакував і мирне населення, зокрема, завдавав удари по Донецькій області та заблокував місто Маріуполь.

25 квітня Олексій Арестович повідомив, що у місті окупанти порушують як можуть наказ власного головнокомандувача - Володимира Путіна - не штурмувати завод "Азовсталь", на території якого знаходяться українські військові та мирні жителі.

Майже увесь світ висловився проти широкомасштабної агресії Росії проти України, низка держав запровадили проти РФ нові санкції.

Вас також можуть зацікавити новини: