На Великдень російські окупанти знищили 7 будинків на Луганщині /фото Telegram/Сергій Гайдай

На Великдень російські окупанти знищили сім будинків на Луганщині.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"У неділю вся область опинилась під потужними обстрілами росіян. Згоріли три багатоповерхівки та чотири приватних будинки", - написав він.

Відео дня

Голова ОВА уточнив, що найбільше потерпали Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне, Гірське. Так, в Лисичанську пошкоджені дві багатоповерхівки та щонайменше два приватних будинки, в Сєвєродонецьку – багатоповерхівка і господарчі споруди поруч, в Рубіжному та Гірському – будинки.

За його словами, через ворожий вогонь потрапили в ДТП або зайнялися декілька автомобілів, зокрема вантажних.

Гайдай також повідомив, що окупанти вже втретє влучили в нафтопереробний завод в Лисичанську, інформація щодо наслідків перевіряється.

Як раніше повідомляв УНІАН, 24 лютого 2022 року РФ вдерлася в незалежну Україну. Почалися обстріли та бомбардування українських міст. Масово гине мирне населення України.

Окупанти обстрілюють мирні міста України, а Луганську та Донецьку області просто знищують. Так, голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай зазначив, що російські окупанти обстріляли житлові будинки на Луганщині.

Домовленості про зелені коридори систематично порушуються. Евакуаційні конвої обстрілюються, що ускладнює евакуацію мирного населення та доставлення в гарячі точки продуктів і медикаментів. У багатьох населених пунктах гуманітарна катастрофа.

Вас також можуть зацікавити новини: