Українські воїни знищили техніку РФ / фото facebook.com/kmp.vmsu.ua/

Українські захисники відбили атаку окупантів на Донеччині та "затрофеїли" багато ворожої техніки.

Про це повідомляє Командування морської піхоти.

Ворог здійснював прорив на одному з напрямків на Донеччині, але загарбники зазнали невдачі.

Відео дня

"Противник через брід пройшов річку й одразу почав втрачати техніку, підірвалось 4-5 одиниць бронетехніки, бо, звісно, на них там чекали. Далі полями вони пішли у напрямку найближчого населеного пункту. Під час їхнього руху наш підрозділ завдав вогневого ураження. По факту - знищили дві БПМ-3 і один БТР-82А", - йдеться у повідомленні.

Частину техніки захопили, а частину - знищили / фото facebook.com/kmp.vmsu.ua/

Потім окупанти зайшли в селище, але їх зустріла десантно-штурмова група морпіхів й розпочала зачистку.

"Під час "санітарно-епідеміологічних" заходів, було знищено або пошкоджено ворожий танк, три БПМ-3 й два БТР. Також противник вирішив, що ми краще за них зможемо використовувати їхню бронетехніку, тому залишив нам БМП-3 та два БТРи. А залишки "проривальників" відійшли у своєму, вже такому відомому напрямку", - розповів один з морпіхів.

Після цього українські воїни продовжили зачистку селища, обійшли усі житлові будинки у загарбників та знайшли шістьох окупантів. Їх дістали з підвалу та передали компетентним структурам.

З підвалу витягнули окупантів, яких залишили / фото facebook.com/kmp.vmsu.ua/

"Отже, в результаті бою було захоплено цілими та трохи ушкодженими шістнадцять БПМ і п’ять БТР-82А. На даний час частина цієї техніки вже робить смерть москалям. Решта, після невеликого ремонту, теж поповнить парк бронетехніки "борсуків", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, українські військові розбили 25-кілометрову колону російської техніки, яка прямувала атакувати Харків. На узбіччі лежить щонайменше 800 трупів окупантів. 

Вас також можуть зацікавити новини: