Стало відомо, чи є в Роботиному російські війська / фото DeepState

Російські окупаційні війська іноді прориваються в Роботине Запорізької області.  Проте для ворога це дорога в один кінець. 

Про це повідомляє моніторинговий проект DeepState. Зазначається, що зараз в мережі достатньо кадрів присутності ворожих груп та певних одиниць техніки в тому районі. Проте усе це пов'язано з їхніми "банзай-атаками на село".

"Вони не вступаючи в бій, заходять в Роботине з надією закріпитися, але наслідки для всіх очевидні – їх знаходять, ліквідовують або беруть в полон", – констатують аналітики.

Відео дня

Війна в Україні: що відбувається на фронті

ЗСУ залишили Ласточкине поблизу Авдіївки. Про це повідомляє DeepState. Окупанти продовжують тиснути на Сєверне та Орлівку.

У Генштабі розповіли, что від початку доби 24 лютого на фронті відбулося 69 боєзіткнень. На Запорізькому напрямку  Силами оборони відбито 4 атаки противника в районі Роботиного. Водночас на Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 11 атак ворога в районах населених пунктів Ласточкине, Сєверне, Первомайське та Невельське Донецької області. 

Тим часом українські військові завдають ворогу чималих втрат. Так,  у Донецькій області уразили російський ЗРК "Тор" та важку вогнеметну систему ТОС-1А "Солнцепьок". Загальні втрати росіян у живій силі на цій ділянці фронту складають 312 осіб, сказав командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Вас також можуть зацікавити новини: